Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Astoria


Descriere

Profil: Recomandat familiilor care cauta sa petreaca un sejur linistit
Localizare: Hotelul Grand Astoria, fostul Hotel Patria, este situat in centrul statiunii Mamaia, la 500 m de cazinou si la 50 m de plaja. Grand Hotel Astoria se invecineaza cu hotelurile Unirea si National. Grand Hotel Astoria a fost renovat complet in anul 2015 si reclasificat la 3 stele.

Descriere: Hotel ,,Grand Astoria' din Mamaia pune la dispozitia turistilor 190 de camere duble dotate cu mobilier nou, TV si cablu, minibar, baie proprie complet renovata si aer conditionat. Camerele de la parter nu au aer conditionat. Grand Hotel Astoria are, de asemenea, un restaurant de 300 de locuri care serveste preparate din buctria romaneasc si international si o teras in aer liber. Parcarea este gratuita in fata hotelului, in limita locurilor disponibile. Hotelul ofer Wi-Fi gratuit in intregul hotel, camer de bagaje, serviciu de spltorie/clctorie si seif

Camere: Hotel ,,Astoria' din Mamaia va pune la dispozitie 190 de camer duble. Camerele au mobilier nou, pat matrimonial, baie cu dus, televizor LCD, uscator de par, aer conditionat, minibar, internet wireless, plasa impotriva tantarilor. Camerele nu au balcon si ofera vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol.

Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu specific romanesc si international, avand o capacitate de 300 de locuri.

Facilitati: Hotelul mai dispune de o terasa, de un bar si de parcare.

Servicii gratuite: parcare, seif, informatii turistice

Servicii cu plata: servicii de curatatorie / spalatorie

Facilitati copii:
- Primul copil cu varsta intre 0 si 14 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
- Pentru al doilea copil pana in 14ani se achita la receptie 20 lei / pers / zi pentru utilitati, fara pat suplimentar.
- Pentru copiii cu varsta intre 12 si 16 ani neimpliniti, se achita 25 % din valoarea unui loc pentru pat suplimentar.
- Copiii mai mari de 16 ani sunt considerati adulti si achita integral.
- Pentru micul dejun, copiii cu varsta intre 0 si 6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate, cei intre 6 si 10 ani neimpliniti beneficiaza de reducere 50%, iar cei de peste 10 ani achita micul dejun integral.

Atractii in zona: Se afla situat langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.