Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dunarea


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 130 • 9 apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibilă) şi dormitor (pat matrimonial – 1.80/1.90), două televizoare LCD, aer condiţionat, răcitor, mobilier nou, două grupuri sanitare, două balcoane, uşi noi cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon. În apartament se recomandă cazarea a 2 adulţi + 2 copii sau 3 adulţi + 1 copil sau 2 adulţi + 3 copii. • 61 de camere cu două paturi (0.90/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, uscator de par, seif si telefon, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi cu 1 copil sau 2 adulţi cu 2 copii (pat pliant contra cost). • 60 de camere cu pat matrimonial (1.40/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi, deoarece spaţiul nu permite ataşarea unui pat pliant.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje, bar cu terasa. Observaţii * La orice serviciu solcitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Nu se accepta animale de companie. REGULAMENT HOTEL DUNAREA: - Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie. - In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri. - Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camera de hotel. - Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel. - Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. - Toate persoanele care ocupa camera trebuiesc inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitate si reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil. - Este interzisa tulburarea linstii in hotel. Servicii: Incluse in tarif: informaţii turistice, trezirea turiştilor, transmiterea de mesaje, păstrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax.
Locatie:
Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.
Servicii masa:
se acorda in unitatea Restaurantul Aurora si Terasa Azur, categoria a II-a, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 35.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 30.00 Lei/ zi/ persoana.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti); CAMERA MATRIMONIALA (capacitate maxima 2 adulti) CAMERA CU DOUA PATURI (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii) - 1 copil intre 0 – 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0– 12 ani neimpilniti achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat; - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 16 ani neimpliniti achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat. APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil) - 2 copii intre 0 – 16 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare; - al treilea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
parcare
bar

Locatie