Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Profil: Economic


Situare: Situat la intrarea in statiunea Mamaia, hotelul este al doilea din seria de 4 hoteluri de 10 etaje care se desfasoara dupa parcul acvatic Aqua Magic.


Info: Hotelul are bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping-pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general.


Camere: Hotelul are 330 de camere repartizate astfel: 262 camere cu 2 paturi, cu sau fara aer conditionat, 38 de apartamente care au living si dormitor si 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial. Camerele si apartamentele sunt dotate cu televizor, minibar si telefon, iar unele apartamente au aer conditionat.


Restaurant: Restaurantul, cu o capacitate de 600 de locuri si compus din 2 saloane, ofera experienta unei atmosfere si a unor preparate de calitate.

Facilitati: mini terenuri de sport: baschet, badminton, volei; 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, sala fitness, darts, biliard, remi si table (in limita disponibilitatii), jogging, fitness si aqua gym la piscina


Servicii gratuite: informatii turistice, doua sezlonguri / camera / garsoniera pe plaja hotelului Doina in perioada 01.06.2018-20.08.2018.


Servicii cu plata: convorbiri telefonice, consumul din minibar, inchirierea de jocuri


Facilitati copii: Un copil cu varsta pana la 7 ani neimpliniti cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate.

Familiilor cu mai mult de un copil, indiferent de varsta li se vor vinde garsoniere.

Nu exista varianta patului suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Club tenis, Teatrul de Vara, telegondola


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.