Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bicaz - Pirates Resort


Descriere

HOTEL PIRATES RESORT este situat in nordul statiunii, pe plaja, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare. Este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familii cu copii si este alcatuit din 2 corpuri ce dispun de 158 camere duble sii 8 apartamente.
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie - 08 septembrie.
Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 28 aprilie- 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.
NOUTATE: GOLD PIRATE ofera turistilor in perioada 08 iulie - 21 august servicii de masa All Inclusive care cuprinde:
- cazare pe oricare din tipurile de camere;
- cele 3 mese in regim buffet suedez
- gustari intermediare
- Bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft , o selectie de bauturi spirtoase.(pentru pranz si cina!)
- Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub,
- Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera)
- Parcare gratuita
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, fara bauturi alcoolice.
Demipensiune: In perioada 8 Iulie - 22 August pachetul turistic va oferi pranzul in regim All Inclusive respectiv: pranz in regim bufet suedez, bauturi non-alcoolice (cafea, apa, bauturi racoritoare) si bauturi alcoolice autohtone (bere draft, vinul casei si bauturi alcoolice tari produse in Romania).
La cerere, turistii pot opta si pentru serviciul de cina.
La check-in vor primi un card valoric pentru suma sus mentionata care va fi utilizat la plata cinei in regim a la carte. Turistii care achizitioneaza servicii de pranz inainte sau dupa de perioada 08 iulie- 22 august vor primi de asemenea card valoric in acelasi cuantum si vor beneficia de servicii a la carte.
Camere 'standard' - sunt complet renovate si beneficiaza de TV, aer conditionat, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan.
Camerele 'privilegea - 28 de camere si 4 apartamente din aripa de nord a hotelului (cu vedere partiala la mare) situate la etajele 1,2 si 3, renovate. Acestea vor avea un grad de confort ridicat si vor fi tematice. Fiecare camera va fi decorata in mod particular si va aapartinea cate unui membru al echipajului de pirati (capitan, navigator, tunar, botman, etc.)
Camerele 'superior' - 49 de camere cu un nivel de confort si echipate similar camerelor privilege.
Camerele 'double bunk bed' - 22 camere si 3 apartamente situate la etajele 2 si 3, Corp BLUE, vor fi complet renovate, in tematica Pirates Resort si se vor adresa in mod direct familiilor cu copii. Fiecare camera de acest tip va oferi oaspetilor nostri un pat matrimonial pentru adulti si un pat suprapus destinat copiilor. Capacitatea camerei double bunk bed este de 4 persoane, 2 adulti si 2 copii.
Apartamentele - au canapea extensibila. Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca la Hotel Bicaz - Pirates Resort acest tarif include doar micul dejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil).
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-9.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 50% din valoarea unui loc;
- al 2 lea copil 7 - 9.99 ani achita 50% din valoarea unui loc
- 10-13.99 ani fiecare copil va achita 50% din valoarea unui loc (se asigura un singur pat pliant);
- copiii 14-17.99 ani sunt considerati adulti si vor achita un loc integral (se asigura un singur pat pliant).
In perioada 08 iulie- 22 august, copiii beneficiaza de urmatoarele facilitati la masa - pranz:
- copiii 0-6.99 ani gratuit
- copiii 7-13.99 ani achita 50% din tarif adult.
- copil peste 14 ani achita masa integral

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Piscina interioara
Bar
Piscină privată
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.