Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arcadia


Descriere

HOTEL: este situat in Mamaia Nord, la numai 50 m de plaja, in cadrul Complexului Marina Regia Residence. Arcadia Hotel, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou. Arcadia Conference Room, cu o capacitate de 30 de locuri, este complet utilata, Colonial Club – Restaurant – Bar ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese festive, aniversari, petreceri pentru copii , etc. Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare,beach-bar, loc de joaca pentru copii si teren de fotbal/volei pe plaja. Clientii hotelului vor beneficia de sezlong si umbrela gratuit (in baza unei rezervari prealabile si in limita locurilor disponibile ). Arcadia Bar - dispune de terasa proprie cu vedere la mare, ideala pentru savurarea bauturii preferate. Oaspetii mai beneficiaza de parcare gratuita (in limita locurilor disponibile) dar si de acces gratuit la internet. De asemenea, au acces gratuit la piscina exterioara, Infinity Pool din Arena Regia Hotel&Spa***** ce face parte din Marina Regia Residence.

CAMERE: Cu o capacitate de 24 de camere si 2 apartamente, Arcadia Hotel este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric. Camerele sunt spatioase, fiind decorate in stil propriu, repartizate astfel: -4 camere Duble Standard cu vedere la mare -2 camere Duble Standard fara vedere la mare -6 camere Duble Deluxe fara vedere la mare -8 camere Duble Deluxe cu vedere la mare -2 camere Duble Deluxe Family -2 camere Duble Twin -1 apartament Marrakesh -1 apartament Provence Pozitionarea camerelor permite selectarea vederii spre mare sau spre lac. Apartamentele, denumite in functie de influentele predominante de design, au vedere spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Loc de joaca pentru copii
Piscină privată
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.