Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasador


Descriere

Hotelul Ambasador Mamaia Nord a fost construit n 1982, avnd 129 uniti de cazare, desfurate pe 6 nivele. n anii 2014 - 2015 hotelul a fost complet renovat pentru ca, alaturi de personalul calificat i toate dotarile sale (restaurantul Ambient cu 250 locuri i salon de mic dejun, lounge bar, relax center, fitness, magazin, sala de conferinte, inchirieri de jocuri distractive), sa ofere clienilor sai servicii conforme de 4 stele binemeritate.

Localizare
Hotelul Ambasador Mamaia Nord este amplasat ntr-o zon linitit din nordul staiunii Mamaia, la 50 metri deprtare de una dintre cele mai largi plji din lume (aprox. 130 m lime), dar i la mai puin de 5 minute de mers pe jos de faimoasele plaje Ipanera, H2O, Crazy, Martinez, Loft, Puro Beach i cluburile exclusiviste Fratelli, Ego, Le Gaga.

Distante
-10 km de centrul orasului Constanta
-6 km de Cazino Mamaia

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Camere
Toate spatiile de cazare ale hotelului Ambasador Mamaia Nord sunt amenajate intr-un design contemporan elegant, in culori beige-maro, special concepute pentru confortul dumneavoastra.

Tipuri camera
Camera dubla: Este o camera de 22 mp cu un pat matrimonial pentru 2 persoane adulte.
Camera dubla superioara: Este o camera de 25 mp care contine un pat dublu pentru 2 persoane adulte i o canapea extensibila pentru 1 adult si 1 copil.
Suita Junior: Este o camera spaioasa de 30 mp prevazuta cu o zona pentru dormit cu un pat queen size pentru 2 persoane adulte si o zona de living cu o canapea extensibila in care pot dormi 2 persoane. Toate camerele Junior Suite au balcon cu vedere la mare.
Suita Senior: Este compus din dormitor cu pat queen size pentru 2 persoane adulte, un living spatios prevazut cu un coltar extensibil in care pot dormi 2 persoane, o baie principala cu cada i chiuveta, un WC de serviciu, un balcon la dormitor i o terasa cu vedere frontala la mare.

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: Wi-fi, cablu TV, aer condiionat, balcon, seif, cartela magnetica pentru acces, saltea cu memorie, cada de baie, uscator de par, minibar, telefon

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Sala de fitness
Lift
Restaurant
Schimb valutar
Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.