Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare si confort
Localizare: Hotelul Alcor este situat la cativa metri de tarmul marii, in zona nordica a statiunii Mamaia, in apropierea hotelului Vega si a celei mai renumita plaje 'blue flag' din statiune.


Descriere: Spatiile de cazare au fost renovate in 2018 si in prezent sunt dotate cu aer conditionat , baie cu cabina de dus, TV si balcon cu mobilier. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului sau pe terasa cu vedere frontala la mare. Pe terasa exista si un bar unde turistii se pot relaxa in serile de vara. Hotel Alcor Mamaia dispune de plaja privata proprie, amenajata cu sezlonguri si umbrele. In lobby, pe terasa si pe plaja puteti beneficia gratuit de conexiune la internet wireless. Hotel Alcor Mamaia are parcare proprie de care puteti beneficia gratuit, in limita locurilor disponibile.



Camere:
Camerele duble (94 camere duble cu pat matrimonial si 11 cu paturi twin) sunt renovate si dotate cu aer conditionat, mobilier nou, televizor LED, minibar, baie cu cabina de dus si instalatie sanitara noua, uscator de par, telefon, seif, draperii noi, balcon mobilat. Suprafata: 16 mp.
Capacitate maxima camera dubla: 2
adulti sau 2 adulti cu 1 copil (0-12 ani)
Camerele triple Cele 5 camere triple, au dotari similare camerelor duble si sunt prevazute cu un pat matrimonial si o canapea extensibila. Suprafata: 26 mp.
Capacitate maxima camera tripla: 3 adulti si 1 copil 0-12.99 ani.
Apartamentele Cele 10 apartamente au vedere frontala la mare si sunt compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, dressing, mini bar, baie cu cabina de dus, balcon si aer conditionat.
Parterul este dedicat facilitatilor: restaurant, terasa cu vedere la mare, cafe - bar, tenis de masa. Suprafata: 60 mp.
Capacitate maxima apartament: 4 adulti sau 2 adulti cu 2 copii

Masa:

Masa poate fi servita in restaurantul hotelului sau pe terasa cu vedere frontala la mare. Pe terasa exista si un bar unde turistii se pot relaxa in serile de vara.
Micul dejun este in sistem bufet
suedez si se serveste intre orele 7.00-10.00.




Tariful include TVA, micul dejun in sistem bufet suedez,
umbrela si sezlonguri pe plaja privata a hotelului .













Facilitati: Copiii au un un colt de joaca amenajat. Oaspetii Hotelului Alcor Mamaia pot beneficia de conexiune wireless la internet in lobby, pe terasa, pe plaja si in camere. Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile. De asemenea sunt disponibile 3 sali de conferinta, bar cu terasa spre mare, pizzerie si plaja privata.

Facilitati copii:
- 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 13-17.99 ani se pot caza in camera tripla, copilul beneficiaza de gratuitate.
- 2 adulti si 2 copii 0-12.99 ani se pot caza in camera tripla, copiii beneficiaza de gratuitate.
- 2 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-12.99 ani, 1 copil 13-17.99 ani) se pot caza in camera tripla, ambii copii beneficiaza de gratuitate.
- 3 adulti si 1 copil 0-12.99 ani se pot caza in camera tripla, copilul beneficiaza de gratuitate.


Check-inul se face dupa ora 16.00 iar check-out-ul pana la ora 12.00





Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
Camere pentru nefumatori
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.