Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Situat in frumosul orasel costal Qawra in golful St. Pauls, Dolmen Hotel And Spa ofera o minunata vedere la mare si este la scurta distanta de mers pe jos de Malta National Aquarim si la numai cateva minute de orasul St Julians, la 30 metride plaja proprie si 13 km de Aeroportul International Malta.

CAPACITATE: 488 camere (224 camere duble standard land view, 166 camere duble standard cu vedere la mare, 53 de camera superior cu vedere la mare, 41 de suite ).

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 3 piscine exterioare din care una din ele are efect infinity, piscina pentru copii, piscina interioara, acces direct la plaja privata Bugibba Perched distinsa cu Blue Flag, accesul la mare se face prin poduri de lemn care duc de la nisip peste stanci catreapa, centru SPA/Wellness cu sauna si Jacuzzi, sala de fitness, diverse tratamente cosmetice si terapii, Agora Lobby bar, Aqua terrace bar, Batubulan Sunset Grill, Neptune bar, cafenea, restaurant principal Menhir, Sali de conferinta, Amazonia Beach club.



FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 20 mp, dispun de 2 paturi twin, baie cu dus si uscator de par, balcon, telefon, aer conditionat, TV prin satelit, birou, seif, conexiune la internet wireless, oglinda cosmetica, cana electrica, minibar (contra-cost). Camerele superior sunt mai spatioase si in plus au si o canapea extensibila. Suitele au 35 mp si consta in 2 camere cu 2 bai, vedere la mare, 2 paturi twin in fiecare camera si o canapea extensibila.



Taxa de statiune (Eco tax Malta ): 3.5 eur /sejur 7 nopti/adult( de la 18 ani) se plateste decatre turisti la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Gymnasium
Casino
High chairs
Tourist area
Motor boat
Swimming pool
Buffet lunch
Canoes
Poolside bar
Mini club
Non-smoking area in the restaurant
Wheelchair accessible
Bathroom with disabled access
Resort
Junior Suites
Railway station
Year of the last refurbishment
Diving
Aerobics
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Tennis
Central heating
Lift(s)
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
Year of construction
Mastercard
Full-board
Buffet breakfast
Half-board
American Express
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Commercial centres
Public transport
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Number of flats (main building)
Rocky beach
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.