Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAVA

   Palma De Mallorcaall Locations, Spania Vezi locatia pe harta


Descriere


Hotelul, complet renovat in anul 2013 cu un design modern si elegant, ofera oaspetilor sai o atmosfera relaxanta si placuta la numai 40 metri distanta de plaja. Hotelul reprezinta alegerea ideala atat pentru o pauza din stressul cotidian cat si un loc potrivit pentru intalnirile de afaceri.

Locatie : Java Hotek se afla la aproape 2 km distanta de aeroportul ' Reina Sofia' si la mica distanta de plaja. Centrul orasului Palma este usor accesibil datorita serviciului de transport in comun.

Facilitati Hotel: Hotelul dispune de restaurant cu aer conditionat, bar, terasa, sala de jocuri cu TV, internet wireless in toate zonele publice ale hotelului gratuit, internet cafe, gradini, piscina exterioara cu terasa unde se afla sezlonguri si umbrelute si zona de relaxare, prosoape la piscina, centru wellness / Spa ce dispune de : sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tematice, piscina interioara incalzita, jacuzzi, zona de relaxare, masa si sala de fitness.

Facilitati camere: Toate cele 249 de camere puse la dispozitie de catre hotel sunt confortabile, cu parchet, baie cu cada /dus, uscator de par, cosmetice in baie, toate camerele sunt dotate cu Tv LCD prin satelit, acces la internet wireless, telefon, min bar, seif, aer conditionat / incalzire centralizata, balcon ( unele au terasa ), majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Indoor swimming pool (all year)
Indoor swimming pool (seasonal)
Buffet Restaurant
Adapted for people with reduced mobility
Turkish baths
Events / banquets rooms
Spa and wellness centre
Business centre
Swimming pool
Free WiFi connection
Soundproof rooms
Single rooms
Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Sauna
Laundry service
Safe
Year of construction
Buffet breakfast
Public transport
Beach
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Gymnasium
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.