Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENT SUNNA PARK

Descriere

Seramar Apartamentos Sunna Park este situat într -o zonă rezidențială liniștită din Peguera , la doar 450 de metri de plajă . Acesta oferă o piscină în aer liber și parcare la fața locului pentru un cost suplimentar .

Toate apartamentele au un balcon cu vedere la piscină sau la munte . Fiecare are un dormitor twin , baie spațioasă , living - sufragerie și o bucătărie separată , complet echipată .

Oaspeții se pot relaxa în șezlongurile de la piscină sau într- una dintre cele mai comune zone de lounge . Există, de asemenea, o sală de jocuri , un centru de fitness și o mică zonă de wellness cu o saună , aburi și cadă cu hidromasaj .

Seramar Apartamentos Sunna Park are un restaurant tip bufet și un snack -bar la fața locului . Există, de asemenea, băuturi și gustări automate .

Port d' Andratx se află la doar 10.5 km distanță , iar centrul orașului Palma de Mallorca, se poate ajunge în aproximativ 20 de minute cu mașina . Palma de Mallorca Airport este la 34 km distanță .


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.