Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHIRI BEACH MALDIVES


Descriere

Athiri Beach Maldives se află în Dhigurah, în regiunea Atolului Ari și pune la dispoziție facilități de sporturi acvatice și serviciul de transfer. Pensiunea oferă terasă la soare și vedere la mare. Puteți să savurați mesele la restaurant. Proprietatea are centru de scufundări PADI de 5 stele. În apropierea insulei se află renumitele zone cu rechini-balenă și cele mai bune locuri de scufundări, cum ar fi Kuda Rah Thila. Fiecare cameră a pensiunii are aer condiționat și TV cu ecran plat. Puteți să savurați ceai pe terasă sau balcon. Camerele includ baie privată. Athiri Beach Maldives oferă WiFi gratuit. Această proprietate pune la dispoziție recepție deschisă non-stop. Puteți opta pentru o gamă de activități, cum ar fi snorkelling, plimbări cu scuter acvatic, excursii cu barca și scufundări.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.