Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAKA at Maafushi


Descriere

SITUACIÓN: Este hotel de la zona de Atolón Male del sur se sitúa a diez minutos a pie de Puerto de Maafushi, Arrecife de Maafushi y Mezquita de Maafushi. INSTALACIONES: Además de un restaurante, este hotel cuenta con servicios de conserjería y servicio de tintorería. Podrás disfrutar de un desayuno bufé gratuito, wifi gratis en las zonas comunes y aparcamiento con asistencia gratuito. Encontrarás también servicio de recepción 24 horas, asistencia turística y para la compra de entradas y un jardín. HABITACIÓN: Las 11 habitaciones incluyen zona de estar y frigorífico, además de wifi gratis y televisor de pantalla plana con canales por cable. Tendrás también servicio de habitaciones, ropa de cama de alta calidad y cafetera y tetera a tu disposición.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.