Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE CLIFF BAY


Descriere

Localizare:
The Cliff Bay este amplasat in partea de sud a insulei portugheze Madeira, in statiunea Funchal, la o distanta de 800 m de Stadionul Barreiros, 1,2 km de Casinoul Madeira, 1,8 km de parcul Marina Funchal, 2 km de Catedrala Se, 2,1 km de Muzeul de Arta Sacra Funchal, 2,3 km de plaja Formosa si la 17 km de Aeroportul Madeira.Drinks & Food:
Serviciile de alimentatie sunt oferite in cadrul celor 3 restaurante, unde turistii pot servi atat preparate cu specific local dar si cu specific international. Hotelul mai detine 5 cafenele si baruri unde turistii pot savura sortimente variate de cafele, sucuri naturale si cocktail-uri tropicale.

Sport & Divertisment:
Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul dispune de urmatoarele facilitati : 2 piscine in aer liber si in interior, piscina pentru copii, teren de tenis, servicii SPA (club sportiv, sauna, jacuzii, baie cu abur, masaj, servicii infrumusetare).

Web :
http://www.portobay.com/en/hotels/portugal/madeira-island-portugal/the-cliff-bay/ 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie