Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELMOND REID'S


Descriere

Scor Boking.com - 8.1 Amplasat intre gradini subtropicale si Oceanul Atlantic, Palatul Belmond Reid este unul dintre cele mai bune hoteluri din Funchal. Detaliile complete se gasesc pe pagina oficiala a hotelului – http://www.belmond.com/reids-palace-madeira/ Cina de Craciun sau Revelion NU este inclusa! Se poate achizitiona de la hotel direct. Drinks & Food
Restaurantul “The Dining Room” este renumit ca ar fi unul dintre cele mai bune restaurante din Funchal. Acest restaurant elegant reflecta istoria si farmecul palatului, piloni magnifici si candelabra de cristal creaza un décor elegant. La cina este obligatoriu sacoul si pantalonii eleganti! Restaurantul William ofera un meniu international cu ingredient de sezon din Madeira. Aromele inovatoare pot fi savurate pe fundalul unor vederi panoramic spectaculoase in intervalul orar 7.30-22.00 Savurati un Mojito sau un vin local la Cocktail Bar. Este locul perfect pentru un aperitiv elegant. Barul este deschis zilnic intre orele: 10.00 – 01.00

Sport si divertisment
Bucurati-va de vederea uimitoare la Oceanul Atlantic intr-una din cele trei piscine ale hotelului. Doua piscine sunt cu apa de mare (una este incalzita), iar cea de a treia piscina este cu apa dulce incalzita. Dupa o zi de piscine, sala fitness va poate oferi tot ce aveti nevoie. Exista de asemenea o sauna si baie de aburi. Accesul la sala fitness este gratuit. Terenul de tenis il puteti rezerva la receptia hotelului pentru urmatorul orar: Luni-Vineri: 09.00 – 13.00 Pentru copii hotelul pune la dispozitie o piscina, spatiu de joaca in interior, playhouse si teren de tenis supravegheat pentru copii intre 3 si 9 ani. Adolescentii cu varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani se pot distra intr-o camera izolata fonic cu console Wii, PlayStations, laptopuri si acces la internet.

Localizare
Amplasat intre gradini subtropicale si Oceanul Atlantic, Palatul Belmond Reid este unul dintre cele mai bune hoteluri din Funchal.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie