Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort


Descriere

Locatie
Loutraki, la 100 km distanta de aeroportul internațional "El. Venizelos " din Atena, la 84 km de centrul orașului Atena.
Recomandari
Un teritoriu extins, situat pe prima linie de mare, o selecție de camere confortabile, piscine comune și private, spa, servicii de conferințe, restaurante și baruri, servicii de calitate superioara.


Descriere camere
Total 107 camere: Junior Suites Executive GV/SV/SF/SSV (~35 mp), Junior Suites Executive SV/Private Jacuzzi (~35 mp), Junior Suites Deluxe GV/SV(~35 mp), Junior Suites Deluxe GV/Private Pool (~35 mp), Junior Suites Deluxe SV/Private Pool (~35 mp), Suites Executive 1-Bedroom GV/SV (~38 mp), Suites Executive 1-Bedroom GV/SV (~50 mp), Suites Executive 2-Bedroom SV/Private Jacuzzi (~59 mp), Suites Presidential Front Sea (~59 mp).Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, TV cu ecran plat, telefon, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), mini-bar (contra cost), baie / duș, uscător de păr, set de toaleta, halate de baie și papuci, serviciu de alarmă, balcon / terasă.Junior Suites Executive GV: Situate în clădirea centrală, 2 paturi de o persoană, zonă de living.Junior Suites Executive SV: Situate în clădirea centrală. 2 paturi de o persoană, zonă de living.Junior Suites Executive SF: Situate în clădirea centrală de la etajul al doilea. 2 paturi de o persoană, zonă de living.Junior Suites Executive SSV: Situate în clădirea centrală. 2 paturi de o persoană, zonă de living.Junior Suites Executive SV/Private Jacuzzi: Situate în clădirea centrală de la parter (parter). 2 paturi de o persoană, zonă de living, jacuzzi în aer liber pe terasă.Junior Suites Deluxe GV/SV: Dormitor plan deschis, pat dublu și o zonă de living decorată separat, cu o canapea.Junior Suites Deluxe GV/Private Pool: Dormitor plan deschis, pat dublu și zonă de lounge separată decorativă cu canapea, piscină privată.Suites Executive 1-Bedroom GV/SV: Situate în clădirea centrală. Dormitor cu pat dublu și cameră de zi.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Exhibition Centre
Babysitting
Travel Agent Service
Coach parking
Check-in opening time
Number of Floors
Total Spaces
Voltage
Large lobby
Airport
City centre
Outdoor swimming pool
Parking
Lift(s)
Covered swimming pool
Sauna
Radio
Hairdryer
Room service
Gymnasium
Shops
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.