Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este tradicional hotel familiar está ubicado en la histórica ciudad de Metimna, en la costa norte de la isla griega de Lesbos. Construido en el año 1989, esta propiedad se esfuerza incansablemente por preservar la antigua tradición de la hospitalidad que da fama a la región y por proporcionar un lugar en el que sus huéspedes puedan disfrutar, relajarse y escapar de todo. Ofrece 17 habitaciones y 5 estudios bien equipados. En las inmediaciones de la propiedad hay un supermercado y la parada del autobús está a tan sólo 80 metros, mientras que la playa principal, algo más alejada, está a una distancia de 400 metros, igual que el centro de la ciudad. Uno de los principales lugares de interés de la zona, la antigua fortaleza, se encuentra 500 metros y la fabulosa playa de Eftalau a 4,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aparthotel
Small kitchen
Visa Card
Sandy beach
Direct line telephone
Mastercard
Satellite/cable TV
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.