Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEOLIAN GAEA (Skala Kalloni)


Descriere

Hotelul Aeolian Gaea se remarcă ca singurul hotel de tip boutique de 4 stele din Kalloni și insula Lesvos. Decorul său fin, arta și serviciile high-end pe care le oferă clienților noștri, care sunt pasionați și împărtășesc un gust deosebit și cosmopolit. Acest hotel exclusiv găzduiește un total de 60 de oaspeți care se bucură întotdeauna de serviciile personale, facilitățile și stilul său distinctiv. Hotelul Aeolian Gaea este situat în Skala Kallonis, la numai 400 m. de la plajă. Acesta oferă o suprafață de 250 mp. piscină cu piscină pentru copii, un loc de joacă pentru copii, o sală de fitness, saună, o sală de masaj și un teren de tenis. Bistrot Aeolis și barul de la piscină, ambele adiacente la piscină, oferă mâncăruri locale proaspete, organice, din Lesvos, cu un twist internațional.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
club pentru copii
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.