Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Thomais Luxury Living


Descriere

Villa Thomais se află la 200 m de plaja Episkopos, oferind camere cu WiFi gratuit. Include un centru spa acvatic cu facilități de hidromasaj, aeromasaj şi un bar de fitness acvatic.

Hotelul oferă camere decorate şi mobilate cu gust, prevăzute cu paturi king-size. Unităţile de cazare sunt zugrăvite în nuanţe de maro, combinate cu roşu aprins şi verde. Toate camerele au TV prin satelit cu ecran de 32 inch (81 cm) şi minibar. Accesul WiFi este gratuit.

Oaspeţii pot savura cafea, băuturi, salate proaspete, diverse gustări, îngheţată şi multe altele în sala de mese sau în grădina de pe acoperişul hotelului, ce oferă vedere la valea Episkopos. Bufetul de mic dejun în stil american este servit zilnic şi include delicatese de casă.

Villa Thomais oferă o sală de gimnastică acvatică, unde oaspeţii au la dispoziţie echipamente de fitness speciale pentru a se antrena în apă. De asemenea, hotelul oferă un centru spa cu facilităţi de hidromasaj.

Villa Thomais este situată convenabil, la jumătatea distanţei dintre oraşele Lefkada (7 km) şi Nydri (9 km). Nikiana se află la mai puţin de 1 km.


Website: www.villathomais.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.