Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Elia (Lefkada Town)


Descriere

Situată la doar 500 de metri de plaja Agios Ioannis, Villa Elia oferă studiouri şi suite cu balcon şi vedere la grădină. Proprietatea pune la dispoziţie o piscină în aer liber cu hidromasaj, precum şi terenuri de baschet şi de tenis.

Unităţile de cazare sunt izolate fonic şi oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi acces gratuit la internet WiFi. Toate includ bucătărie sau chicinetă cu cană fierbător, frigider şi aparat de cafea.

De asemenea, Villa Elia pune la dispoziţie o grădină cu grătar şi terasă. Oaspeţii se pot relaxa la snack bar şi pot juca tenis de masă.

Proprietatea este situată la doar 3 km de oraşul Lefkada, unde se găsesc baruri şi restaurante, şi la 20 km de Aeroportul Naţional Aktion. Proprietatea pune la dispoziţia oaspeţilor o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.