Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort


Descriere

Hotelul Ionian Blue Bungalows & Spa Resort este situat pe plaja Alexandros, la 3 kilometri de Nikiana si la 5 kilometri de Nidri. Autobuzul spre oraul Lefkada oprete in fata hotelului.

Descriere camere:
Hotelul dispune de un numar total de 116 camere, din care: 102 sunt superior duble, 12 sunt junior suites, 2 vile. Toate camerele sunt spatioase, cu un decor modern si sunt orientate catre mare. Facilitati: aer conditionat, mini bar, uscator de par, satelit TV, telefon, radio, seif. Camerele tip junior suite si vilele au piscina privata.

Descriere facilitati:
Servicii hotel: receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, camera de bagaje, room service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vanzare bilete, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost).
O piscina infinita si 2 restaurante gastronomice. Restaurantul in aer liber serveste preparate mediteraneene langa piscina. Lounge barul Scorpios ofera cocktailuri intr-un decor elegant si are vedere panoramica la mare. Centrul spa include o piscina interioara cu o cada cu hidromasaj.
In zonele publice exista acces Wi-Fi gratuit. La hotel exista parcare gratuita.

Facilitati copii:
hotelul ofera un bazin special si un teren de joaca.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tourist area
Villas
TV room
Hydromassage bath
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Resort
Junior Suites
Parking
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Conference hall
Sauna
Laundry service
Safe
Radio
Beach hotel
Year of construction
Steam bath
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Rocky beach
Bar
Restaurant
Minibar
Internet access
Shops
Games area
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.