Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IONIS HOTEL

Descriere

Web: www.ionis-hotel.gr

Localizare:
Ionis Hotel este situat în satul Agios Nikitas pe partea de nord-vest a insulei Lefkada, la 12 km distanță de oraș. Acesta este un hotel de familie într-o locație verde și liniștită la doar 30 m de plaja idilica din Agios Nikitas. Ionis Hotel cu personalul său prietenos este o destinație de vacanță ideală pentru calm si relaxare.

Facilitati hotel:
Acest hotel de familie a fost construit în 1990, renovat în 2007 şi care cuprinde 25 de camere în trei clădiri cu 2 etaje. Facilitatile de care dispune sunt: hol, recepţie, lounge şi bar mic.

Facilitati camere:
Balcon, duș, satelit / cablu TV, televizor, uscător de păr, baie, seif, frigider, aer conditionat individual, telefon cu linie directa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Minibar
Piscina exterioara
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.