Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agerides Villas


Descriere

  • VORIAS,, [Voreas] este zeul grec al vântului de nord și fratele Ostriei [Notus.] El este un vânt de iarnă, feroce și poate dura mai multe zile. Vorias lasă cele mai vizibile urme pe copaci.
  • OSTRIA ,, [Notus] este zeița vântului de sud și sora lui Vorias și suflă din sud. Ostria este vântul cel mai primitor al fermierilor, deoarece aduce o ploaie ușoară, care poate dura zile întregi, mai ales la începutul primăverii și a toamnei!
  • Meltemi.. [Zepherus] este un vânt uscat, clar și rece, sud-estic mult apreciat în lunile de vară. Este vântul perfect pentru navigarea nautică, astfel, el apare pe cele mai multe bărci cu vele, ca un simbol, de o navigatie binecuvântat! Acesta începe să sufle de după-amiază devreme, ajunge la 4-5 Beauford și moare la apus. Acest model poate fi repetat cu ușurință timp de mai multe zile.
  • Maistrali.. [Mistral] este un vânt mediteranean local nord-vestic care depășește adesea 40-50 km pe oră. Acesta este însoțit de vreme senină, proaspătă și nori de lumină în timpul zilei și ușor vizibil pe timp de noapte. Suflă mai ales în iulie și august pentru una sau două zile. Vânt puternic pentru marinarii locali.


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.