Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ONDER HOTEL


Descriere

LOCALIZARE : Hotelul se afla in Kusadasi,la 80 km distanta de aeroportul din Izmir www.onderotel.com Ziua 1: 28 Decembrie 2009 Ora 12:30 – Intalnire cu reprezentantii agentiei in parcarea restaurantului Cina. Ora 13:00 - Plecare spre Kusadasi pe ruta Giurgiu-Ruse-Kapitan Andreevo-Edirne-Eceabat. Traversarea Stramtorii Dardanele cu ferry-boat-ul. Ziua 2: 29 Decembrie 2009 Sosire la Kusadasi in jurul orei 11:00. Cazare si cina la hotelul ales. Ziua 3: 30 Decembrie 2009 Mic dejun. Zi libera. GRATUIT, Tur de oras cu autocarul, pentru prezentarea statiunii. Cina la hotel. Ziua 4: 31 Decembrie 2009 Mic dejun. Zi libera. Optional, tur de o zi la Efes. Se viziteaza Biserica Sf. Ion si Casa Fecioarei Maria. Cina festiva de Revelion la hotel. Ziua 5: 01 Ianuarie 2010 Mic dejun. Zi libera. Optional, tur de o zi la Aphrodisias, Hierapolis si Pamukkale - terasele de calcar. Cina la hotel. Ziua 6: 02 Ianuarie 2010 Ora 14:00 - plecare din Kusadasi spre Bucuresti. Ziua 7: 03 Ianuarie 2010 Sosire in Bucuresti in jurul orei 10:00, in functie de formalitatile vamale.
Hotelul se afla in Kusadasi,la 80 km distanta de aeroportul din Izmir.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.