Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ANRA


Descriere

Club Anra este situat în Kuşadası, la numai 700 de metri de plajele cu nisip ale coastei Mării Egee. Hotelul oferă o piscină în aer liber pe terasa de pe acoperiş şi camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele pline de culoare ale hotelului Club Anra sunt dotate cu TV şi frigider. Toate au balcon, iar unele oferă vedere la mare.

Opţiunile de luat masa includ restaurante interioare şi în aer liber, care servesc preparate delicioase. Barul de lângă piscina de pe acoperiş şi barul din hol oferă băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Terasa de pe acoperiş are vedere frumoasă la oraş, port şi Marea Egee. Piscina în aer liber este înconjurată de şezlonguri şi umbrele de soare. Oaspeţii pot face plajă sau se pot odihni sub umbrelă.

Oraşul antic Efes este la 20 km de hotel. Aeroportul İzmir Adnan Menderes se află la 83 km.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
receptie 24/7
seif in camera
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.