Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA PINO BEACH


Descriere

Situat în orasul Kusadasi, hotelul all inclusive Bella Pino Beach Club ofera camere cu aer conditionat si WiFi gratuit. Proprietatea are o gradina si o piscina în aer liber, cu tobogan cu apa. În zona de plaja privata exista umbrele de soare si sezlonguri gratuite. Camerele de la Bella Pino au balcon, TV prin satelit si baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Receptia deschisa nonstop ofera room service, schimb valutar si servicii de spalatorie si calcatorie. Micul dejun, prânzul si cina sunt servite zilnic în stil bufet. Oaspetii pot savura o gama larga de bauturi la bar. Centrul orasului Kusadasi este la 24 km, iar Aeroportul Izmir Adnan Menderes este la 110 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Restaurant
servicii de animatie pentru copii
Piscina pentru copii
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.