Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Di Fiore


Descriere

Situat in imbratisarea Coastei de Nord a Marii Negre, in inima statiunii pitoresti Kranevo, Hotelul Casa di Fiore impresioneaza prin locatia sa unica la doar cativa metri de la locul, unde apele azurii ale marii se intalnesc cu nisipul fin auriu.

Spatiul vast, aerul nealterat al marii si panorama incredibila creeaza atmosfera unica a aventurii magice balneare, pe care vi-o putem oferi timp de patru sezoane. Alimentat cu apa minerala de o compozitie bogata, complexul se mandreste cu o gama larga de piscine interioare si altele in aer liber pe tot parcursul anului, printre care una salina, acvatonica, cu paturi de hidromasaj, cu soc rece, cu apa calda, de inot si pentru copii.

Procedurile SPA si de tratament oferite au nu numai un efect relaxant si calmant, ci ajuta si la imbunatatirea starii de sanatate si la cresterea tonusului.

Plimbandu-te prin zonele exotice, cu spatii verzi bogat amenajate, te vei convinge ca Casa di Fiore este un fel de paradis pe malul marii. Nu numai in exterior, dar si in interiorul hotelului, in restaurantele si barurile noastre, am avut grija sa asiguram conditii pentru a face sederea oaspetilor placuta si de neuitat.

Mancarea de calitate de origine garantata se numara printre principalele noastre prioritati. In cele doua restaurante ale noastre Botanico si A-la-Carte veti profita de o experienta gourmet incitanta, degustand o selectie fascinanta de gusturi si texturi de produse speciale din fermele noastre.

Ne straduim ca fiecare oaspete sa simta atitudinea noastra calda si atentia personala, ca sa se simta special si binevenit. Am creat Hotelul Casa di Fiore cu unicul scop si dorinta de a oferi oaspetilor o vacanta diferita, adevarata si incitanta pentru fiecare cunoscator al mancarurilor bune si de calitate, al confortului si armoniei, bogatelor programe SPA si piscinelor cu apa minerala calda.

Va asteptam sa va rasfatati cu placerea numita Casa di Fiore SPA si Medical!


Sport
Sala de fitness - dotata cu aparate profesionale pentru antrenamente active si exercitii de mentinere, care vizeaza incarcarea fiecarei parti a corpului
Sporturi de plaja - volei, fotbal
Sporturi nautice - bicicleta nautica, jet, schi nautic, parasailing si altele
Ciclism - inchiriere de biciclete


Gradina din Casa di Fiore
Hotelul Casa di Fiore este oaza verde a coastei noastre de nord a Marii Negre.

La amenajarea parcului au fost utilizate trei componente principale: verdeata, fragmente de roca si apa.

Combinatia acestor trei componente creeaza un adevarat paradis, situat imediat langa plaja frumoasa, oferind vederi panoramice neobstructionate spre marea.

Flori de sezon, grupuri de arbori si arbusti ornamentali, trandafiri, margini colorate si parfumate de lavanda, flori solitaire de magnolie, care infloresc la inceputul primaverii inainte de infrunzit si inainte de inflorirea trandafirilor si lavandei, accentele de plante de arbori diferiti si arbusti ornamentali, creeaza o gama expresiva de culori si o deosebita stare de spirit in spatiile verzi.

Garduri vii de chiparosi, margini de foioase-ornamentale si arbusti de acoperire a solului, amplasate in trepte, separa vizual zonele din jurul piscinelor in aer liber de imprejurimi, de traficul pietonal si stradal si ofera oaspetilor complexului o zona linistita pentru recreere si sport.

Bucati masive de roca sunt aranjate in combinatie cu o varietate bogata de arbusti de acoperire a solului, forme scunde de copaci si accente verticale, cu frunze de culoare variind de la gri-argintiu la verde inchis.

Florile perene creeaza pete frumoase colorate printre stanci. Plantele folosite ofera o paleta bogata de culori, care, in fiecare anotimp sufera o schimbare dinamica.

Rasfatati-va intr-o odihna lunga si relaxanta. Uitati de viata tensionata si bucurati-va de moment.

Cufundati-va in farmecul feeric al Gradinii Botanice Casa di Fiore.



Plaja
In timpul lunilor de vara, hotelul are propria zona de plaja, disponibila oaspetilor la cerere.



Sala de conferinte
Sala de conferinte a Casei di Fiore are o suprafata totala de 150 mp si o capacitate de pana la 100 de persoane.
Sala este luminoasa, spatioasa si dotata cu aer conditionat. Este potrivita pentru organizarea unor evenimente corporative si de afaceri.

Este dotata cu:

proiector
ecran
flip-chart
sistem audio

La inchirierea salii puteti folosi internet de mare viteza, imprimanta, servicii de copiere si puteti beneficia de asistenta unui tehnician calificat daca este necesar. Un membru al echipei noastre va va ajuta pe tot parcursul evenimentului pentru ca totul sa decurga asa cum l-ati planificat.
Contactati-ne pentru a pregati o oferta speciala pentru cazare, utilizarea salii de conferinte si catering.


Magazin de articole de plaja
Ofera articole de plaja, protectie solara, accesorii de inot si suveniruri cu sigla hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.