Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DI FIORE


Descriere

Situat in imbratisarea coastei de nord a Marii Negre, in inima statiunii pitoresti Kranevo, complexul impresioneaza prin locatia sa unica la doar cativa metri de plaja cu nisip.
Facilitati
Receptie, restaurant principal Botanico, restaurant a la carte, bar in hol, bar la piscina, bar proaspat, bar de noapte, bar Sky, o gama larga de piscine exterioare si interioare, majoritatea deschise pe tot parcursul anului: piscina cu sare, piscina acvatonica, calda piscina, piscina de contrast, piscina exterioara si piscina pentru copii,
varietate de servicii spa si medicale, o zona termala cu sauna finlandeza, sauna de cedru, sauna cu aroma, sauna cu infrarosu, baie de aburi, sala de sare, traseu Kneipp, sala de relaxare, fitness si bar cu vitamine, sala de conferinte cu pana la 100 de locuri (la cerere ), Wi-Fi gratuit in intregul hotel.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
Camera Deluxe Liliac vedere la gradina - aprox.26mp, (max.2+0), Doua paturi separate de o persoana cu saltele de inalta calitate (100x200)
Camera Deluxe Magnolia sau Lavanda vedere la mare - aprox. 26mp, (max.2+2/3+1), pat dublu mare cu saltea de inalta calitate (200x200), canapea extensibila
Camera Deluxe Magnolia cu vedere la mare se poate conecta cu camera Deluxe Lavanda cu vedere la mare - la cerere
Studio Jasmine vedere spre gradina - aprox. 30mp, (max.2+1), pat dublu mare cu saltea de inalta calitate, fotoliu extensibil (80x182), chicineta, masa, frigider, cuptor cu microunde, Balcon (8mp)
Toate unitatile au A/C, Wi-Fi gratuit, Smart TV de 55 inchi, IPTV TV interactiv, telefon, seif, aparat de cafea, minibar (cu plata), baie cu dus/cada, uscator de par, balcon mobilat
Copii
: Patut (gratuit), club pentru copii, piscina pentru copii, animatie pentru copii
Sport si divertisment
Gratui
t: piscine interioare cu apa minerala (34-37) - piscina acvatonica cu paturi de masaj; bazin cu sare, bazin de soc (contrast); piscine exterioare - piscina fierbinte 38 pe tot parcursul anului, piscina sezoniera; doua sezlonguri si o umbrela per camera in functie de disponibilitate pe plaja (din iunie pana in septembrie), Wi-Fi in intregul hotel, reumplere zilnica cu o sticla de apa in camera, o data la check-in - 2 capsule de cafea si ceai, Zona SPA - sauna cu aroma, sauna cu infrarosu, sauna cu cedru, sauna finisaj, baie de aburi, sala de sare, traseu kneipp, zona de relaxare, fitness
Contra cost: mini bar, Spa si proceduri medicale, coafor si manichiura, sala de jocuri cu biliard, fotbal de masa, air hochei, sala de conferinte, calcatorie si spalatorie
Animalele de companie - cainii de talie mica de pana la 3 kg sunt acceptati la un cost de 40 bgn pe zi
Parcare - parcare pazita gratuita, in functie de disponibilitate, nu se accepta rezervari.

Demipensiune se serveste pe baza de bufet cu fructe si legume proaspete de sezon, carne de la fermele proprii, paine de la brutarie, varietate de deserturi de casa, sectiune Bio si diete, SHO W cooking, pizza italiana, bufet pentru copii.
Bauturi incluse la micul dejun - cafea, ceai, apa, suc, bauturi racoritoare
Bauturile la pranz si la cina sunt taxate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Minibar
Piscina pentru copii
Fitness
Sala de conferinta
Biliard
Tenis de masa
Spa
Lobby
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Bar/Baruri
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
Sezlonguri langa piscina
Masaje
Distanta pana la plaja
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Cazare la mare
Hotel chiar langa plaja
Camera de joaca pentru copii
Reprezentatie locala
Facilitati sanitare
Climatizare
Sezlonguri pe plaja
Umbrele de soare pe plaja
Spa si Wellness
Saună
Recepție
Aer condiționat
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.