Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Small Village

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Unitatea de cazare The Small Village este situată pe un domeniu de 20.000 m², la periferia satului Mastichari. Proprietatea are piscină în aer liber, restaurant, sală de gimnastică și bar la piscină. Apartamentele spațioase au vedere la grădină sau la mare.

Toate unităţile au zonă de relaxare, zonă de luat masa și chicinetă cu frigider, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea și plite de gătit. De asemenea, unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și baie cu cadă. Unele unități sunt pe 2 niveluri.

Oaspeții se pot relaxa la piscină în timp ce savurează o băutură răcoritoare de la barul de la piscină sau pot lua masa la restaurant, unde sunt servite preparate din bucătăria locală grecească. De asemenea, oaspeții au acces la facilitățile de grătar comune.

Accesul WiFi este gratuit în toate zonele proprietății. Copiii se pot distra la locul de joacă. Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la plajă și la un centru cultural din apropiere.

Unitatea The Small Village se află la 4 km de centrul satului Mastichari și la 26 km de orașul Kos. Aeroportul Kos este situat la 7 km de proprietate. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Poolside bar
Outdoor swimming pool
Bathtub
Satellite/cable TV
Apartments
Beach
Bar
Restaurant
Balcony
Individual air-conditioning
Bathroom
Kitchen
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.