Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind o piscină și un restaurant, Royal Bay pe malul mării este situat în satul Kefalos. Acesta oferă camere decorate cu bun gust, cu un balcon cu vedere la Marea Egee, la piscină sau la grădină.

Amenajată cu o saltea Coco-Mat, fiecare cameră spațioasă și dotată cu aer condiționat și suită de Royal are un televizor cu ecran plat, TV prin satelit și un frigider. Sunt incluse un uscător de păr și un seif. Sunt disponibile, de asemenea, un dormitor separat și o zonă de luat masa.

Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet american. Băuturi răcoritoare și băuturi sunt disponibile la bar.

Șezlonguri și umbrele de soare sunt oferite la terasa de la soare lângă piscină, unde oaspeții se pot relaxa. Un loc de joacă pentru copii este prezentat pentru divertismentul copiilor, în timp ce o serie de activități pot fi savurate pe teren sau în împrejurimi, inclusiv navigarea.

Mai multe restaurante, cafenele și mini-magazine pentru consumabilele generale se găsesc la o distanță scurtă de mers pe jos. O stație de autobuz care oferă acces la diferite părți ale zonei este la câțiva metri, iar Aeroportul Internațional Hippocrates este la 15 km distanță. Orașul Kos este la 42 km distanță, iar portul insulei se află la o distanță de 45 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.