Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMY KOS BEACH AND SPLASH


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Princess of Kos se află pe o plajă frumoasă din partea de nord a Insulei Kos, aproape de satul Mastihari. Hotelul oferă 4 piscine (inclusiv 2 pentru copii), cadă cu hidromasaj și sală de fitness.

Cele 2 restaurante ale Hotelului Princess all inclusive servesc bufete de mic dejun, prânz și cină. De asemenea, puteți să savurați băuturi selectate la barul de pe plajă sau la cele 2 baruri de la piscine.

Unitățile de cazare de la Princess of Kos includ camere, apartamente și studiouri cu balcon cu vedere la mare, piscine sau grădină. Fiecare unitate de cazare are TV prin satelit, frigider și aer condiționat.

Construit în stilul arhitectural egeean, Princess of Kos este înconjurat de grădini frumoase, cu palmieri și flori colorate, și oferă vedere la apele limpezi ale Mării Egee.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Gymnasium
Wireless internet
Peddle boat
Surfing
Disco/Nightclub
Supermarket
Mini-fridge
Dining room
TV room
Medical service
Windsurfing
Canoes
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Resort
Year of the last refurbishment
Annex building
Deckchair
Sandy beach
Waterskiing
Entertainment activities
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Bathtub
Radio
TV
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Garden
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Commercial centres
Public transport
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Safe
Change machine
Shops
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.