Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nina Beach


Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe insula Kos din Grecia, adiacent la plaja Marmari care este evaluata ca cea mai bună plajă de nisip din Marea Egee de sud.

Facilitati camere: Nina Hotel oferă 102 camere spațioase (61 duble, 17 family și 24 de studiouri), decorate cu culorile albastru și alb tradiționale grecești. Toate camerele includ terase în aer liber și balcoane private, în timp ce acestea sunt dotate cu paturi ortopedice, aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, radio și uscător de păr. Există camere cu dușuri și camere cu căzi mari. Studiourile sunt separate de clădirea principală, au grădini discrete, luxuriante din jurul acestora și includ chicinete și accesorii de gătit.

Facilitati hotel: Hotel Nina este cu aer condiționat și oferă o sală de cinema / jocuri pe internet și TV prin satelit. Barul de la piscină are o varietate de cocktailuri tropicale și snack-uri. Barul de la piscină este, de asemenea, echipat cu un televizor cu ecran lat. Terenul de joacă pentru copii este bogat, cu multe jucarii. Activitățile sportive includ tenis, tir cu arcul și darts.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Coach parking
Check-in opening time
Number of Floors
Medium-sized lobby
Total Spaces
Bus Stop
Airport
City centre
Outdoor swimming pool
Parking
Radio
Lift
Car Hire Service
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie