Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Norida Beach


Descriere

Facilitati copii
Pentru copii hotelul oferă o piscină exterioară cu apă de mare, o piscină exterioară cu apă normală și o piscină cu 2 tobogane, loc de joacă, mini club, restaurant special, kids disco.

Facilitati hotel
Fie că ai venit aici să te relaxezi sau să te distrezi, hotelul pune la dispoziţia turiştilor diferite alternative pentru a transforma o vacanță normală în una de vis. Oaspeţii hotelului vor beneficia de 2 piscine exterioare (una cu apă de mare şi una cu apa normală cu tobogane), piscină de relaxare, 2 terenuri de tenis, cameră pentru bridge, masă de tenis, volei de plajă, basket, polo, darts, canoe, hidrobicicletă, windsurfing, programe de animaţie, cabaret, competiţii. O dată pe săptămână este organizată o seară grecească. În teatrul de vară au loc diferite spectacole (karaoke, seri greceşti, showuri) organizate de cei 25 de membri ai echipei de animaţie. Restaurantul principal „ La Principesa ” servește micul dejun – bufet american, prânzul include show-uri de gătit, iar la cină sunt organizate seri cu tematică unde turiștii vor avea ocazia să guste specialităţi greceşti, italiene sau pescăreşti. În meniul de băuturi sunt incluse: vinul casei, ouzo, bere, sucuri, cocktailuri, băuturi alcoolice (branduri internaționale). Hotelul are mai multe baruri la dispoziţia turiştilor cum ar fi Casablanca Bar, bar pe plajă, Nautilus Bar, Cafe Bar Villagio, Navarone Bar, Internet Cafe, Irene Papas. Între mese în intervalul orar 17 – 18 turiştii pot servi ceai, prăjituri, biscuiţi sau produse de patiserie.

Plaja
Este situat pe o plajă cu nisip şi pietricele, iar șezlongurile și umbreluțele sunt oferite gratuit oaspeților hotelului.

Localizare
Este situat la 5 km de staţiunea Kardamena, 11 km de aeroportul din Kos şi 32 km de portul din Kos. În fața hotelului există o stație de autobuz. Hotelul a fost construit în 1975, iar ultima renovare a avut loc în anul 2012.

Facilitati camere
Camerele sunt decorate individual în stil contemporan şi te fac să te simţi ca acasă. Turiştii cazaţi în aceste camera vor beneficia de aer condiţionat, baie cu cadă şi dus, uscător de păr, telefon, mini bar, TV satelit, televizor, balcon şi terasă, seif.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Supermarket
Games room
TV room
Canoes
Poolside bar
Mini club
Salt water swimming pool
Railway station
Diving
Darts
Basketball
Waterskiing
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Conference hall
Laundry service
Safe
TV
Satellite/cable TV
Bus station
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Change machine
Internet access
Shops
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.