Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa de 5 stele are complex de piscine, cu lungimea de 650 de metri, cu 8 piscine mari și 6 piscine comune. Hotelul tip all inclusive oferă 10 opțiuni de luat masa și 7 baruri.

Camerele aerisite au aer condiționat, minibar, un TV LCD cu ecran de 26 inch cu canale prin satelit și acces la internet. Room service este disponibil 18 ore pe zi, iar fiecare cameră are terasă sau balcon privat. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele comune ale hotelului.

Restaurantul principal servește mic dejun tip bufet american și mic dejun continental târziu. Toate mesele sunt tip bufet, cu bucătărie deschisă. În fiecare seară, oaspeții pot să savureze specialități din bucătăria grecească și internațională, cum ar fi specialități italiene, asiatice, mexicane și sushi.

Centrul spa al hotelului oferă o gamă completă de servicii de înfrumusețare. Cadă cu hidromasaj, camere de masaj și piscină interioară sunt disponibile. Activitățile sportive includ polo, tenis, hidrobiciclete și aerobic. Hotelul oferă piscină pentru copii, cu apă dulce și tobogane, camere de joacă și program de animație.

Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa se află la 7 km de orașul Kardamaina de pe Insula Kos. Aeroportul este la 10 km, iar portul se află la 28 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
club pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
bar la piscina
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar
Piscina pentru copii
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.