Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LANGO DESIGN HOTEL & SPA


Descriere

Hotelul Lango Design Hotel & Spa de la malul mării, Adults Only, oferă cazare în orașul Kos. Hotelul are o piscină în aer liber sezonieră și o zonă de plajă privată, iar oaspeții se pot bucura de o masă la restaurant. Wi-Fi gratuit este oferit în întreaga proprietate, iar parcarea privată gratuită este disponibilă în incintă. Fiecare cameră de la acest hotel este dotată cu aer condiționat și este dotată cu TV cu ecran plat. Anumite unități au o zonă de relaxare unde vă puteți relaxa. Fiecare cameră este dotată cu o baie privată. Pentru confortul dvs., veți găsi halate de baie și papuci. Oaspeții se pot bucura de o băutură la unul dintre cele 2 baruri din hotel, în timp ce o cramă este de asemenea prezentată în incintă. Facilitățile de spa sunt, de asemenea, disponibile. Există o recepție deschisă 24 de ore pe zi la proprietate. Portul Kos este la 2,2 km de Lango Design Hotel & Spa, doar pentru adulți, în timp ce Ancient Agora este la 2,4 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Kos International "Hippocrates" Airport, la 21 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.