Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lakitira Suites


Descriere

Hotelul Lakitira Suites este situat in regiunea Kardamena, in sud-estul insulei Kos. Se afla la 3 km de centrul statiunii Kardamena si la 200 m de plaja, chiar in spatele hotelului Lakitira Resort 4*. Este un boutique hotel, elegant, ideal pentru cei care cauta liniste si un mediu placut pentru a se relaxa si a-si reincarca bateriile. Il recomandam atat pentru cupluri, pentru luna de miere cat si pentru familii cu copii. www.lakitira-suites-kos.com *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Locatie:
Hotelul Lakitira Suites este situat in sud-estul insulei Kos, la 3 km de centrul statiunii Kardamena si la 200 m de plaja pe care a acostat, conform mitologiei grecesti, eroul Hercule dupa o furtuna teribila ce i-a distrus nava. Aeroportul se afla la o distanta de 11 km iar orasul Kos la 31 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie