Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGAS AEGEAN


Descriere

Designul și utilizarea spațiului este caracteristic arhitecturii distinctive din Marea Egee, care este evidentă în designul hotelului. Construite pe o pantă, fiecare colț oferă priveliști magnifice spre marea Marea Egee.

Păstrarea la Aegean Village este un tratament pentru chiar și cel mai exigent oaspete, deoarece sunt oferite sărbători de calitate, cu standarde ridicate. Este obiectivul și prioritatea hotelului de a oferi oaspeților cele mai bune servicii de ospitalitate, cazare și servicii și nu este de mirare că nivelurile clienților repetate continuă să crească anual.

În partea de jos a versantului sunt situate saloanele, restaurantele, barurile și facilitățile principale, în timp ce toate cele 330 de camere sunt situate pe deal, la care se adaugă serviciul mini-autobuz gratuit de 24 ore.

Fiecare cameră are un balcon sau o terasă cu masă și scaune, unde se pot relaxa și se pot bucura de priveliști superbe și liniște liniștită în seara sub cerul stralucirii.

Oaspeții pot merge la camere prin intermediul traseului caracteristic și al călătoriilor.Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.