Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Helona Resort

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Complexul luxos Helona are vedere minunată la plaja sa privată şi la mare şi oferă zone frumoase de piscină, divertisment pentru copii şi o varietate de tratamente de înfrumuseţare şi de wellness.

Helona Resort este un refugiu de lux liniştit, situat departe de zonele turistice din Kos. Oaspeţii pot admira vederea frumoasă la insula Nissyros şi la Marea Egee de pe plaja privată, în timp ce se relaxează pe prosoapele și șezlongurile oferite gratuit.

Această proprietate elegantă de vacanţă îmbină în mod elegant arhitectura specifică Italiei și Mării Egee.

Oaspeţii se pot relaxa în jurul uneia dintre piscine sau lângă lagunele artificiale. Copiii se pot bucura de programele de divertisment de la mini clubul complexului Helona, în timp ce dumneavoastră profitaţi de un masaj cu aromoterapie sau vă răsfățați la salonul de înfrumusețare.

Mai târziu puteţi savura preparate delicioase din bucătăria grecească şi internaţională, care sunt incluse în regimul de demipensiune. Sunt disponibile 3 baruri, fiecare oferind o ambianţă diferită și numeroase programe de divertisment pentru întreaga familie. Veţi beneficia de un autobuz public care circulă de la complex spre satul Kardamena.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Centru SPA
Piscina interioara
Piscină pentru copii
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.