Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN STAR


Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Golden Star Hotel Apartments este un hotel administrat de o familie, situat în Tigaki, la numai 500 de metri de plaja cu steag albastru a stațiunii. Amplasat în propriile grădini bine întreținute, acest hotel de 3 stele oferă o piscină în aer liber și un restaurant cu preparate locale.

Toate camerele au WiFi gratuit, balcon, chicinetă cu frigider și TV cu ecran plat. Sunt furnizate servicii de curățenie zilnică. Este disponibil aer condiționat gratuit.

Puteți să savurați produse organice de la ferma mică aflată chiar lângă hotel. De asemenea, hotelul oferă produse de casă, cum ar fi gem.

Există șezlonguri și umbrele de soare gratuite în jurul piscinei, iar barul de lângă piscină oferă gustări și băuturi. De două ori pe săptămână se organizează grătar, care include pește proaspăt și mâncăruri de casă.

Sporturi acvatice, baruri pe plajă și restaurante sunt disponibile pe plaja Tigaki, cu lungimea de 3 km. Hotelul se află la 9 km de aeroportul internațional Kos (KGS) și la 10 km de orașul și portul Kos. Lacul Tigaki este la câțiva pași de hotel.

Recepția deschisă nonstop oferă servicii de schimb valutar și închirieri auto sau de biciclete. O stație de autobuz se găsește la 100 de metri. Aeroportul internaţional Kos este situat la 16 km. De asemenea, hotelul pune la dispoziție parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Airport
Area centre
Children\'s swimming pool
Beach
Bar
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.