Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARAVIA BEACH


Descriere

Bucurându-se de o locaţie pe litoral în Marmari, Caravia Beach Hotel oferă 2 piscine mari şi o serie de opţiuni de agrement şi de divertisment, la distanţă de doar 15 minute cu maşina de oraşul Kos.

Caravia Beach Hotel oferă un cadru relaxant cu grădini superbe, palmieri exotici şi frumoasa plajă de nisip. Camerele sunt frumos mobilate şi amenajate, cu o serie de facilităţi precum aer condiţionat şi băi proprii, moderne.Bucuraţi-vă de vederi pitoreşti la grădinile şi piscinele hotelului Caravia sau la marea aflată în apropiere.

După micul dejun din partea casei, relaxaţi-vă în şi în jurul piscinelor, în timp ce copiii se joacă în terenul de joacă amenajate pentru ei. Provocaţi-vă prietenii şi familia la o partidă de fotbal, tenis sau volei. Faceţi o scurtă plimbare până la plaja Marmari şi scăldaţi-vă în mare sau participaţi la diversele sporturi acvatice disponibile.

Există o mulţime de restaurante şi baruri în apropiere, iar Caravia Beach Hotel oferă, de asemenea, un cocktail lounge rafinat pentru divertisment de seară. Puteţi savura specialităţi greceşti şi internaţionale delicioase în restaurantul cu servicii complete al hotelului Caravia. Mai târziu, dansaţi toată noaptea la discoteca hotelului Cavaria şi încercaţi popularul dans grecesc, syrtaki.

Dacă vă place să exploraţi zona, faceţi o călătorie de 15 minute cu autobuzul până în oraşul Kos şi să vizitaţi magazinele şi cafenele vibrante.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Bungalows
Single rooms
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sandy beach
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
TV
Suites
Year of construction
Restaurant
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.