Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Rocks (Plati Gialos Lassi)


Descriere

Hotelul White Rocks ofera locatia ideala pentru o vacanta memorabila. Complexul hotelier este renovat recent si imbunatatit cu mobilier modern si facilitati care sa ofere confortul necesar turistului sosit sa descopere superba insula Kefalonia.
-LOCALIZARE:
Hotelul se gaseste in insula Kefalonia, in zona Lassi, la 3 km de capitala Argostoli, 6.5 km de aeroport si 800m distanta de centrul statiunii. Unitatea se gaseste pe plaja.
-DOTARI CAMERE:
Baie, TV satelit, Internet ,AC , telefon, uscator de par, mini bar, seif, radio, balcon/terasa, vedere la mare/munte.
-FACILITATI HOTEL:
Piscina, pool bar,sezlonguri gratuite la piscina, Wi-Fi,loc de joaca pentru copii, restaurant,receptie, lounge, beach bar, exchange, sala de conferinte, room service, magazin de suveniruri.

-PLAJA:
Plaja privata se gaseste in imediata apropiere a hotelului,la 200m.
-TIP MASA:
Mic dejun/Demipensiune
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.whiterocks.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Acces cu animale de companie
Lift
Room Service
Restaurant
seif in camera
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.