Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silo Hotel Apartments (Lassi)


Descriere

Descriere: Hotelul cu 28 de camere este recomandat pentru cupluriTip masa: mic dejunLocalizare: Silo Hotel Apartments este localizat in statiunea Lassi la o distanta de 400 de metri fara de centrul statiunii, la o distanta de 3 km fata de Argostoli, Plaja: de nisip la 200 de metriDotari camere: Silo Hotel Apartments are 28 de camere toate dotate cu aer conditionat, chicineta, frigider, seif, televizor, acces la internet, baie cu dus, balcon sau terasa. Facilitati: receptie, piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, mini market, parcare.Facilitati copii: loc de joaca in aer liber Clasificare agentie: 3*Web site: www.siloapartments.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
camere de familie
Piscina interioara
Bar
magazine

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.