Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panas Hotel (Spartia)


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Panas Holiday Village are o locație la malul mării în stațiunea Ayia Napa, oferind 2 piscine, teren de tenis, precum și programe de divertisment pe tot parcursul zilei. Unitățile de cazare sunt în sistem self-catering, având balcon cu vedere la Marea Mediterană sau la grădinile întinse.

Toate unitățile de cazare de la Panas Holiday Village sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Fiecare pune la dispoziție chicinetă cu frigider, zonă de luat masa și aparat de cafea. Apartamentele şi studiourile oferă zonă de relaxare şi birou.

Restaurantul Arcadia serveşte o varietate mare de specialităţi cipriote și internaţionale, împreună cu vinuri locale. Vara, oaspeţii pot lua masa la restaurantul în aer liber, Arethousa. Barul Dionysos serveşte cocteiluri şi cafele gourmet pe tot parcursul zilei.

Hotelul pune la dispoziție o piscină interioară, saună şi un centru de fitness bine utilat. Oaspeții mai tineri au la dispoziție locul de joacă şi piscina pentru copii.

Centrul staţiunii și plaja Nissi se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Parcul acvatic WaterWorld este situat la 1,5 km Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Ayia Napa, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Year of the last refurbishment
Garage
Direct line telephone
Radio
Beach hotel
Year of construction
Half-board
Beach
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Safe
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.