Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Apartments (Lourdas)


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Maria Apartments este o proprietate de familie situată în Lourdata, la 600 de metri de plajă. Complexul oferă unități de cazare cu vedere la mare și se află la doar 600 de metri de plaja cu steag albastru Lourdas.

Camerele sunt bine dotate, având aer condiționat, chicinetă și uscător de păr. Unele oferă vedere panoramică la Muntele Ainos și la Marea Ionică. Este oferit un serviciu de curățenie zilnic.

Oaspeții pot vizita plantația de măslini a proprietății și pot asista la procesul de preparare a uleiului de măsline. De asemenea, proprietatea servește mâncăruri tradiționale și un mic dejun mediteraneean, care conține ouă proaspete, legume ecologice, marmeladă și suc proaspăt de portocale.

Plaja renumită Myrtos este la 35 km. Sami și Agia Efimia sunt la aproximativ 40 km, iar capitala Argostoli se află la 16 km. Maria Apartments oferă acces public gratuit la internet wireless, precum și parcare gratuită. În apropiere există o varietate de magazine.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
camere de familie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.