Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elaia Villas


Descriere

ELAIA VILLAS - KEFALONIA
-DESCRIERE:
Elaia Villas este un complex format din doua vile deosebite: Vila Agrilia si Vila Koroni. Complexul a fost creat special pentru cei care doresc o casa departe de casa, care sa includa toate dotarile necesare si sa aiba un interior luxos. Localizarea superba pe un versant, aproape de Spasmata Beach, piscina, sezlong-urile si curtea interioara var face vacanta dumneavoastra mult mai agreabila.
-LOCALIZARE:
Complexul Elaia Villas este situat in insula Kefalonia, aproape de capitala Argostoli in satul Minies si in apropiere de plaja Spasmata.
Vila Agrilia:
Este o cladire construita pe doua nivele care poate gazdui maxim 7 persoane. La parter, vila este formata din: living, loc pentru servit cina, bucatarie moderna utilata complet, toateta, dormitor dublu, si o veranda spatioasa. Persoanele cazate la parter au acces direct la piscina. Anexat exista si un studio. La etaj exista un dormitor, o baie si doua balcoane spatioase.
Facilitati: Parcare, TV satelit, Wi-Fi, A/C, masina de spalat, incalzire solara, bucatarie utilata, patut pentru copii.
Vila Koroni:
Este o cladire construita pe doua nivele care poate gazdui maxim 5 persoane. La parter, vila este formata din: living, loc pentru servit cina, bucatarie moderna utilata complet, toateta, dormitor dublu, si o veranda spatioasa. Persoanele cazate la parter au acces direct la piscina. La etaj exista un dormitor, o baie si doua balcoane spatioase.
Facilitati: Parcare, TV satelit, Wi-Fi, A/C, masina de spalat, incalzire solara, bucatarie utilata, patut pentru copii.
-TIP MASA:
Fara masa
-ALTE INFORMATII:
Website: http://elaia-villas.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.