Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TYULENOVO


Descriere

Hotelul Tyulenovo se află în Tiulenovo, este orientat spre plajă și are cazare de 3 stele, un restaurant, un bar și o zonă de plajă privată. Acest hotel de 3 stele oferă room service. Există parcare privată gratuită, WiFi gratuit și terasă. Oaspeții hotelului pot lua un mic dejun continental. Oaspeții Hotelului Tyulenovo pot practica diverse activități în Tiulenovo și împrejurimi, precum ciclism și pescuit. Cazarea se află la 40 km de Balcic și la 46 km de Kranevo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Varna, situat la 91 km de Hotelul Tyulenovo.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.