Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Keletron Hotel


Descriere

Locatie

Langa centrul comercial Kastoria, la 180 km de Salonic si 480 km de Atena.


Recomandari

Hotel mic economic in apropiere de centrul comercial. Camere confortabile, spatioase, un bar, internet, room service. Aproape de hotel sunt magazine, cafenele, taverne traditionale grecesti.


Descriere camere

Un total de 21 de camere : Single Rooms (~ 25 m), Classical Double Rooms (~ 25 m), Triple Rooms (~ 30 m), Quadruple Rooms (~ 30 m) 

Facilitati camera 

Aer conditionat, dus, uscator de par, seif (gratuit), Wi-Fi gratuit, telefon, balcon, vedere la oras, lac sau parc.

Classical Double Room 2 paturi de o persoana sau un pat dublu king-size. Capacitate cazare - 2 adulti sau 2 adulti si 1 copil.

Triple Room  2 paturi de o persoana sau un pat dublu. Capacitate cazare - 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.

Quadruple Room 2 dormitaore, 1 dormitor si hol. In primul dormitor - 2 paturi de o persoana, in al 2-lea dormitor - pat dublu. Capacitate cazare - 4 adulti sau 3 adulti si 1 copil. 

Tip pat suplimentar - pliant.

Servicii zilnice de curatenie si schimbare a prosoapelor, schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Internet
Transferuri
Bar
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Telefon
2 dormitoare
Card de credit
Animalele de companie permise
Deschis tot anul
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.