Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Esperos Palace


Descriere

Locatie
Chloe (Fundukley), la 950 km de centrul orasului Kastoria.
Recomandari
Esperos Palace Hotel introduce oaspetilor sai o noua filosofie cu privire la comfort si relaxare. Secretul farmecului sau consta in combinatia de utilizare a stilului si armonia materialelor, cum ar fi: marmura gri, lemn si piele. Tonuri calme, camere confortabile si servicii de inalta calitate va va permite sa obtineti o multime de experiente placute si odihna bine meritata. Hotelul detine un modern centru - Spa, oferind o gama larga de servicii.


Descriere camere
Un total de 54 de camere: 46 Classical Rooms (~20-26 mp), 7 Deluxe Suites (~32–48 mp), 1 Grand Suite (~81 mp). Facilitati: aer conditionat, mini-bar, incalzire, TV prin satelit, baie / dus, uscator de par, oglinda, saltele anatomice, seif (gratuit), acces gratuit la internet Wi-Fi, telefon, balcon.Deluxe Suite Camere duble de lux cu un design modern. Living si dormitor sau doua dormitoare.Grand Suite Doua dormitoare, doua bai, living, dressing, cu vedere la lacul Orestiada.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de doua ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.