Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Enastron View Hotel


Descriere

Locatie

Situat in regiunea Aposkepos, la 5 km de Kastoria, la 2 km de centrul de expozitie Edika, la 205 km de aeroportul "Makedonia" Salonic.Hotel nou, deschis in 15/08/2012.Cladire cu trei etaje, lift.


Recomandari

Hotel nou!
Un hotel minunat, deschis in luna August 2012, cu vedere spre lacul Orestiada. O gama larga de camere confortabile, restaurant, bar, acces gratuit la internet, room service, o sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, servicii de calitate. Ideal pentru relaxare si confort.


Descriere camere

Hotelul dispune de un numar de 17 camere :Singles & Doubles (~25-30 mp),Triples (~30-35 mp), Family Room (~40-50 mp), Junior Suite (~40 mp), Suite (~50 mp).

Facilitati: aer conditionat/incalzire, seif (gratuit), TV satelit, telefon cu linie directa, mini-bar (contra cost), acces la internet Wi-Fi (gratuit), baie / dus, halate de baie (la cerere), papuci, balcon / terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.

Family Room doua paturi duble.

Junior Suite canapea extensibila si un pat dublu.

Suite canapea extensibila si un pat dublu.

Tip de pat suplimentar - extensibil/ standard.

Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Internet
Sala de conferinte
Bar
Restaurant
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Mini-bar
Uscator de par
Telefon
2 dormitoare
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Animalele de companie nu sunt permise
Deschis tot anul
Canale TV prin satelit
Room Service
Halat de baie
Loc de joaca pentru copii
Vedere camera

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.