Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GUESTHOUSE MONASTIRI


Descriere

Această pensiune stil mănăstire este situată la doar 200 m de centrul localității Kalampaka, chiar în spatele unei mici gări pitorești. Oferă camere rustice cu WiFi gratuit şi vedere panoramică la Meteora. Monastiri Guesthouse pune la dispoziția oaspeților o varietate de camere decorate cu gust, majoritatea cu podea și tavan din lemn, pereți de piatră și fresce pictate manual. Fiecare cameră este amenajată într-un stil propriu, cu o combinație de culori personalizată, iar cele mai multe beneficiază de vedere la stâncile Meteora. Camerele au aer condiționat, televizor, minifrigider și baie privată. Multe dintre ele oferă un șemineu. În fiecare dimineață, în zona de mic dejun de la Monastiri se servește un mic dejun grecesc tradițional, cu fursecuri, prăjituri și marmelade de casă. La parterul pensiunii Monastiri veți găsi un lounge bar cu șemineu și un colț de internet cu acces gratuit la internet wireless și prin cablu. Printre alte facilități se numără o grădină mare cu vedere panoramică la Meteora și o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.