Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

King Saron Hotel


Descriere

Locatie

Isthmia, la 10 km de Loutraki, unde se află unul dintre cele mai mari cazinouri din Europa și parc acvatic, la 85 km de Atena, la 116 km de aeroportul internațional "El. Venizelos "din Atena. 150 km de aeroportul din Araxos, la 152 km de aeroportul din Kalamata.


Recomandari

Hotel rafinat de patru stele, situat într-o zonă verde bine îngrijită, pe coasta cu plaja de nisip. Cladire cu cinci etaje. Camere spațioase confortabile, servicii de înaltă clasă, sport, servicii de conferințe, internet, discotecă, restaurant, bar. Vedere unică spre Golful Saronic. Ideal pentru o vacanță de familie confortabilă și relaxantă.


Descriere camere

Total 152 camere: Singles GV, Doubles GV (~23 mp), Triples GV (~25-27 mp), Quadruples GV (~27 mp), Apartments 2-Bedroom GV (~44 mp).


Facilitati camere: aer condiționat central, TV prin satelit, telefon direct, mini-frigider, seif (gratuit), acces gratuit la internet Wi-Fi, cada / duș, uscător de păr, balcon.


Single GV & Double GV (~ 22 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană (sau pat de o persoană).
Triple GV (~ 22 mp) Pat dublu și pat de o persoană sau 3 paturi de o persoană.
Quadruple GV (~ 25 mp) Pat dublul și 2 paturi de o persoană sau 4 paturi de o persoană sau 2 paturi de o persoană și pat supraetajat.
Apartment 2-Bedroom SV (~ 44 mp) 2 camere, pat dublu și 2 paturi de o persoană.


Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinte
Curatatorie uscata
Tenis
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Uscator de par
Telefon
1 dormitor
Card de credit
Sezlonguri
Umbrele
Animalele de companie nu sunt permise
Sala de antrenament
Plaja cu nisip
Canale TV prin satelit
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
Serviciu "apel de trezire"
<100 m
Magazin
Prosoape de plaja
1 linie de la mare
Loc de joaca pentru copii
Canal rusesc
Taverna
Wi-Fi internet in spatiile publice
mini fridge
Pat dublu sau 2 paturi de o persoana
Receptie
Piscina cu apa de mare
Bar principal
Restaurant principal
Bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.